Gemeente Leusden besteedt Onderhoud OVL en Telemanagement aan voor 15 jaar d.m.v BOUWTEAM.

Het contract van de gemeente Leusden voor het beheer en onderhoud van haar openbare verlichting met ca. 6300 lichtpunten liep 31-12-2015 af. De gemeente wil het beheer en onderhoud opnieuw aanbesteden en wel voor een langere tijd dan in de markt gebruikelijk is. De opdrachtgever wenst uiteindelijk inclusief een bouwteamtraject van maximaal 6 maanden voor de duur van 15 jaar een overeenkomst af te sluiten met een professionele en betrouwbare ondernemer ten behoeve van de uitvoering van de beheer en onderhoud. Tevens wil de gemeente het liefst dat zo snel als mogelijk van het areaal de armaturen zijn vervangen door duurzame alternatieven voorzien van een telemangementsysteem. Hoe snel dit zal gebeuren, laat de gemeente over aan de inschrijvers.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square