Drechtsteden besteedt onderhoud OVL aan...

Vorig jaar zette de gemeente Dordrecht samen met de Drechtsteden Alblasserdam, Sliedrecht en Zwijndrecht in op een nieuwe manier van aanbesteden voor het onderhoud van hun openbare verlichting. Een innovatieve aanpak.

In samenwerking met de aanbestedingsexperts van LIGHT2020 ontstond er een alternatief gunningsmodel. “Naast het vertrouwde plan van aanpak voegden we een interview met enkele praktijkcasussen toe. Dat betekent dat de inschrijver echt zijn huiswerk moet doen en goed doordrongen moet zijn van de wensen en behoeften van de opdrachtgever.”

De Drechtsteden werden in hun zoektocht naar een nieuwe vorm van aanbe- steden ondersteund door LIGHT2020. Deze aanbestedingsexperts bedachten mede de vernieuwende gunningsprocedure.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square