Please reload

Recente berichten

Drechtsteden besteedt onderhoud OVL aan...

February 13, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Gemeente Leusden besteedt Onderhoud OVL en Telemanagement aan voor 15 jaar d.m.v BOUWTEAM.

February 7, 2017

Het contract van de gemeente Leusden voor het beheer en onderhoud van haar openbare verlichting met ca. 6300 lichtpunten liep 31-12-2015 af. De gemeente wil het beheer en onderhoud opnieuw aanbesteden en wel voor een langere tijd dan in de markt gebruikelijk is. De opdrachtgever wenst uiteindelijk inclusief een bouwteamtraject van maximaal 6 maanden voor de duur van 15 jaar een overeenkomst af te sluiten met een professionele en betrouwbare ondernemer ten behoeve van de uitvoering van de beheer en onderhoud. Tevens wil de gemeente het liefst dat zo snel als mogelijk van het areaal de armaturen zijn vervangen door duurzame alternatieven voorzien van een telemangementsysteem. Hoe snel dit zal gebeuren, laat de gemeente over aan de inschrijvers.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contact

+31(0) 6 216 777 84

  • LinkedIn - White Circle

© 2018 Coriolis EPC. Alle rechten voorbehouden.
Foto's van Merijn Koelink, Roel Visser en via Shutterstock.